4/10 - 10 : förlåt oss..

..vi ber om överseende, förlåtelse och sympati. Vi skickade iväg vår graciösa träbit till lackering den 21 september. Trots detta dåliga updaterande och dåliga engagemang så har vi sett på bloggens statistisk att alla ännu inte svikit oss. Vi började på 74 (30/8) och i dagens läge har vi dagligen ca 1-2 unika besökare.

Är du han/hon? Är det du som håller hoppets låga vid liv? Isånnafall är du värdefull. Vi tackar vår unika besökare med stående ovationer och tårögda ögon. Vi lovar på gud Håseebl att bloggen snart går igång för full rulle!

Men kära unika besökare, vad tror du att vår blogg behöver? Videoinlägg? Roliga filmer? Kanske någon livemusik? Vi ber dig, unika besökare, som alltid gör att vår blåa linje håller sig över 0, att kommentera. 

SKRIV så kanske du blir lyckligt lottad nog att få ett svar!

Vi älskar DIG!/ E & F





 

Kommentarer
Postat av: Anonym

fiiiilm!

2010-10-04 @ 17:45:41
Postat av: delina

lite filmer hade varit trevligt men jag undrar även hur det går för er med gitarren ? borde den inte komma tillbaka snart?

2010-10-05 @ 13:56:56
URL: http://delina89.blogg.se/
Postat av: E & F

Tackar för era kommentarer! Jo vi har funderat på att kanske lägga upp lite filmer.



vad det gäller gitarren så är den väldigt väldigt försenade, men fick reda på att den klar lackades i förrgår,så borde få den vilken dag som helst.



/ E & F

2010-10-07 @ 09:57:04
URL: http://gitarrprojektet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0