23/10 -10

Idag har jag spederat ca 5 timmar på att göra klart gitarren, trodde inte att det skulle ta så himla lång tid -.- Men det var pilligt och jävligt. När gitarren väl var klar (trodde jag) så koppla jag in den utan något resultat, blev lite små irriterad, så fick börja felsöka gitarren, hittade ett fel och testade den igen fortfarande utan resultat.. Blev lite mer irriterad blev faktiskt så irriterad att jag klippte av strängarna med en avbitare (överreagerade lite) (a) sen öppnade jag gitarren igen och hittade lite fel som jag återgärdade, så nu verkar gitarren fungera som den ska (kan dock inte test spela utan strängar, men det låter iaf vettigt när jag kopplar in den)

Lite pics nu då på dagens arbete:




















Sådär ja! det blev lite bilder :) i hope you dont mind.

/ E & F

12/10-10 Gitarren är hemma igen!

Idag kom äntligen våran kära skatt hem igen från lackeringen som tog ett ****** tag! Men nu är den hemma iaf :)

Först var jag lite skepptisk till färgen, men ju mer saker som kommer på plats så blir den bara snyggare och snyggare tycker iaf jag :)


Klantig som jag är så råkade jag radera alla dem nya bilderna jag tagit på gitarren idag -.- så har varit och tagit nya nu, så Det blir tyvärr inga bilder på hur den såg ut innan jag började att montera den lite smått Förlått =(

Men här kommer lite bilder på hur den ser ut i nu läget iaf









Aja det var allt vi hade att bjuda på idag :D Stay updated

/ E & F

4/10 - 10 : förlåt oss..

..vi ber om överseende, förlåtelse och sympati. Vi skickade iväg vår graciösa träbit till lackering den 21 september. Trots detta dåliga updaterande och dåliga engagemang så har vi sett på bloggens statistisk att alla ännu inte svikit oss. Vi började på 74 (30/8) och i dagens läge har vi dagligen ca 1-2 unika besökare.

Är du han/hon? Är det du som håller hoppets låga vid liv? Isånnafall är du värdefull. Vi tackar vår unika besökare med stående ovationer och tårögda ögon. Vi lovar på gud Håseebl att bloggen snart går igång för full rulle!

Men kära unika besökare, vad tror du att vår blogg behöver? Videoinlägg? Roliga filmer? Kanske någon livemusik? Vi ber dig, unika besökare, som alltid gör att vår blåa linje håller sig över 0, att kommentera. 

SKRIV så kanske du blir lyckligt lottad nog att få ett svar!

Vi älskar DIG!/ E & F





 

RSS 2.0