7/9 TurboTisdag!

Idag så kom Eric och Fredrik hem till Eric vid halv 5 tiden. Dem började göra sitt jobb vid 5 och avslutade det runt 20 över 7.  Under den tiden hann dem små rackarna en hel del!

Fredrik "ugglan" hade ett stort leende under hela arbetet, han hade nämligen tagit med sin pedal som han började löda på. Han hann att löda dit alla sina motstånd innan det luktade dax att dra.



Bilden ovan är alla delarna som Fredrik fått med till sin pedal!
Håll tummarna för nu kommer monster kretskortet!




Jag vet vad ni tänker " omen det lilla kretskortet går ju skit snabbt att göra! det är ju så litet så det går ju lätt" Men då ska jag få be att få tala om en sak! när det gäller kretskort så om kretskortet blir mindre så blir även utrymmet det att löda på vilket gör det trångt å jävligt.

Men dem båda små pojkarna jobba på flitigt som vanligt




Helt plötsligt! så kom det som vi förstod att det snart skulle dyka upp, just det! ett problem -.- under tiden vi lödde så blev det bara mindre och mindre komponenter att löda dit (konstigt) och då var det ju inte svårt att märka att det saknades 2 st motstånd till rörförstärkaren -.-, vi tog ut värderna på via färgerna så nu ska vi beställa nya (Y)

Men förutom att det saknades några motstånd så hann eric att löda färdigt resten av kretskortet





DAGENS + Fredrik började på sin pedal och Eric lödde färdigt sitt kretskort

DAGENS - Det saknades 2st motstånd till förstärkaren och vi hade en lång skoldag.

/ E & F

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0